Redactie

Redactie

Wilt u nog meer plezier ondervinden tijdens het schrijven van uw eigen verhaal en heeft u een creatieve blik nodig? Dan ben ik u graag van dienst met het redigeren van uw verhaal, manuscript of biografie. Ik lever redactiewerk  zoals het hoort: het gaat erom wat u wilt vertellen.
Dit betekent: samen werken aan de plot, de verhaalopbouw, de personages en natuurlijk de spanning. Als ervaren auteur begeleid ik u in het proces naar volwaardig en creatief schrijverschap.

Proeflezen

U heeft graag een paar extra ogen over wat u geschreven heeft. Dat kan een kort verhaal zijn, een deel of het gehele manuscript. Graag lees ik met u mee en geef u globaal aan waar de verbeterpunten zitten. Voor proeflezen gelden andere tarieven dan intensieve redactie.

Schrijfcoaching

Van uw geweldige idee tot en met een heus verhaal! Ik begeleid u in alle aspecten van het schrijverschap: een proces waarbij het plezier in schrijven voorop blijft staan.
Vraag een offerte aan op maat.

Lid van HOOFDKRAAN: platform voor freelancers en opdrachtgevers

Hebt u iets anders voor ogen, en wilt u graag advies over mijn diensten? Neem voor een oriënterend gesprek contact op via het contactformulier. Een afspraak op locatie kan altijd worden gemaakt.

 

JCA&T is ingeschreven bij de KvK: 55588913